Genieten in de Bed & Breakfast

Even heerlijk tot rust komen… dit kan in onze luxe en sfeervolle Bed & Breakfast op de bovenverdieping van ons prachtige wijngebouw, met uitzicht over onze wijngaard. De landelijke inrichting en de gebruikte kleuren zorgen ervoor dat een ieder zich direct thuis voelt, en optimaal kan genieten. Genieten van het heerlijke bed, het ligbad, de weldadige douche, en natuurlijk het overheerlijke luxe ontbijt. Uiteraard ontbreekt ook de digitale televisie (met een uitgebreid aanbod) niet, net zo min als een zitgedeelte om bijvoorbeeld lekker te lezen, spelletjes te doen, of gezellig te kletsen.

Heerlijke omgeving

Wij vinden niet alleen onze eigen locatie erg mooi, maar ook onze omgeving. Wijngaard ‘De Rijsakker’ ligt namelijk in Rumpt, een rustiek dorp in het midden van Nederland, vlakbij de rivier de ‘Linge’. Deze rivier, die overigens één van de langste rivieren van Nederland is, slingert zich door het landschap langs intieme dijkdorpen, door uitgestrekte grienden en uiterwaarden, en vooral ook tussen de vele fruitboomgaarden door. In het voorjaar zorgt de vele bloesem van de fruitbomen voor schitterende plaatjes, en het is dan ook niet verwonderlijk dat vele wandelaars en fietsers juist in die periode onze omgeving komen verkennen.

Actief genieten

In de omgeving van Wijngaard ‘De Rijsakker’ zijn dan ook prachtige wandelingen en fietstochten te maken, bijvoorbeeld over het bekende ‘Landgoed Mariënwaerdt’. Verder kan de omgeving ook vanaf het water verder worden verkend, door middel van kano-tochten op de Linge. Daarnaast zijn andere (sportieve) activiteiten altijd dichtbij. Golfliefhebbers kunnen bijvoorbeeld een rondje lopen op één van de diverse golfbanen in de buurt.

Cultureel genieten

Voor liefhebbers van meer culturele activiteiten is in onze omgeving ook voldoende te beleven. Zo ligt de historische stad ‘Leerdam’ vlakbij. Leerdam is onder meer bekend van de Leerdammer Kaas, maar vooral ook vanwege het Nationaal Glasmuseum met de glasblazerij. Meer te weten komen over de vaderlandse geschiedenis kan ook door een bezoek aan één van de vele forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Deze voormalige verdedigingslinie loopt mede door onze omgeving, en laat inmiddels op een unieke manier zien hoe water in het verleden is ingezet om ons te beschermen. Dit zijn overigens slechts enkele van de culturele activiteiten die in onze omgeving te doen zijn!

Meer weten?

Kortom, een verblijf in onze luxe Bed & Breakfast is zonder twijfel een heerlijke belevenis, waarbij u echt even tot rust komt en optimaal kunt genieten! Wilt u meer informatie over onze Bed & Breakfast, of wilt u direct reserveren? Neem dan contact met ons op! Wij kijken uit naar uw komst!

Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker
Uitzicht vanuit de Bed & Breakfast, Wijngaard De Rijsakker