Wat is het voorjaar toch heerlijk! De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap. De vogels lijken harder en vrolijker te fluiten, en de eerste bloemen en planten raken in bloei. De zon straalt steeds krachtiger, en de dagen worden langer en langer.

Kortom, een heerlijke periode voor een wandeling door de Betuwe, ook wel ‘dé fruittuin van Nederland’ genoemd. Hoewel het nog even duurt voordat onze druivenstokken het begin van hun bloei laten zien, geldt dat zeker niet voor de fruitbomen in de omgeving. Die beginnen langzaam maar zeker al uit te lopen, en voordat je ’t weet staan ze in volle bloei te stralen in de zon. Een prachtig gezicht!

De deelnemers van de jaarlijkse Rode Kruis Bloesemtocht weten hoe mooi onze omgeving is, en genieten ieder jaar dan ook massaal van één van de uitgezette wandelingen. Wel blijft het ieder jaar spannend of de fruitbomen tijdens de tocht allemaal al in bloei staan. Met een paar warmere dagen in het vooruitzicht zou dat dit jaar best wel eens voor een groot deel kunnen lukken. Wij duimen er in ieder geval voor!

Uitrusten in onze B&B

Ook dit jaar loopt de route van de Bloesemtocht weer langs onze wijngaard en bed & breakfast. De start van de tocht ligt bovendien op minder dan 10 autominuten van ons vandaan! Dus de Bloesemtocht-wandelaars die vooraf graag dicht in de buurt van de start willen overnachten om lekker vroeg te kunnen beginnen, of die na afloop graag nog even in onze mooie omgeving willen blijven en heerlijk willen bijkomen van hun inspanningen zijn weer van harte welkom in onze Bed & Breakfast!

Wij wensen alle deelnemers in ieder geval een prachtige Bloesemtocht! En om de voorpret nog wat verder aan te wakkeren, hebben we nog wat foto’s van de afgelopen edities verzameld. Succes en heel veel plezier!

Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht
Bloesemtocht