Inspirerend vergaderen

Het prachtige wijngebouw van Wijngaard ‘De Rijsakker’ is bij uitstek ook geschikt voor uw vergaderingen, presentaties, trainingen, heisessies, brainstormsessies, meetings en borrels. In de rustieke, landelijke sfeer van ons wijngebouw, uiteraard met uitzicht op de wijngaard, voelt een ieder zich direct op z’n gemak. Dit stimuleert de creativiteit en zorgt voor extra inspiratie bij uw mensen, wat ten goede komt aan het succes van uw event.

Inspirerende vergaderruimte

Wijngaard ‘De Rijsakker’ beschikt over een prachtige vergaderruimte. Deze ruimte op de begane grond, met uitzicht op de wijngaard, biedt plaats aan maximaal 20 personen. Het gaat hierbij om ruime, comfortabele zitplaatsen. Indien bij uw event geen zitplaatsen nodig zijn, bijvoorbeeld bij een staande receptie, is vanzelfsprekend plaats voor meer dan het genoemde aantal personen.

Uitstekende voorzieningen

Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig om uw event tot een succes te maken. Zo is een beamer met projectiescherm aanwezig, alsmede een flipover met stiften in diverse kleuren. Verder heeft u toegang tot een zeer snel en veilig Wi-Fi-netwerk, waardoor bijvoorbeeld ook video’s van internet probleemloos kunnen worden afgespeeld.

Unieke combinatie

Uw event combineren met een wijnproeverij en/of een rondleiding door de wijngaard, met uitleg over het gehele proces van druiventeelt en wijnmaken, behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Goede bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Wijngaard ‘De Rijsakker is uitstekend te noemen. Wij zijn gevestigd in Rumpt, een dorp in het midden van het land, dat slechts op 3 autominuten van de snelwegen A2 en A15 ligt.

Meer weten?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!