Creatieve workshops

Bij Wijngaard ‘De Rijsakker’ zijn ook volop mogelijkheden om workshops te organiseren. Het wijngebouw beschikt over diverse grote ruimtes, met lange en ruime tafels (indien nodig), waar allerlei soorten workshops mogelijk zijn. Het maken van (Kerst)kransen en guirlandes is bijvoorbeeld mogelijk, of een workshop ‘Schrijven’, om maar eens twee mogelijkheden te noemen.

Workshops in de wijngaard

Het terrein rond het wijngebouw en de wijngaard zelf is natuurlijk ook uitermate geschikt voor bepaalde workshops, met name in de zomer. Een workshop ‘Schilderen’ of ‘Fotograferen’ zou bijvoorbeeld erg leuk zijn, maar ook hier geldt dat er talloze mogelijkheden zijn.

Workshops van Wijngaard ‘De Rijsakker’ zelf

Op dit moment organiseert Wijngaard ‘De Rijsakker’ zelf nog geen workshops, maar wellicht dat hier in de (nabije) toekomst verandering in komt! Wij houden u uiteraard op de hoogte!

Unieke combinatie

Uw workshop combineren met een wijnproeverij en/of een rondleiding door de wijngaard, met uitleg over het gehele proces van druiventeelt en wijnmaken? Dat kan natuurlijk altijd!

Goede bereikbaarheid

De bereikbaarheid van Wijngaard ‘De Rijsakker is uitstekend te noemen. Wij zijn gevestigd in Rumpt, een dorp in het midden van het land, dat slechts op 3 autominuten van de snelwegen A2 en A15 ligt.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van het organiseren van een workshop bij Wijngaard ‘De Rijsakker’? Neem dan contact met ons op! Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!